lørdag 30. januar 2010

Turen til Kristiansand.

Gjett om jeg var flinkt til å ta toget'a. Fikk til og med skryt av konduktøren som sa det var første hunden han hadde hatt på toget som var så stille og rolig.
 Like før vi ankom Vennesla våkenet jeg. Å da kjente jeg at jeg hadde holdt meg i 4 timer. Hadde så lyst å gå på do da. Så mutter'n satset på å kaste seg ut av toget på Vennesla for at jeg skulle få tisse. Heldigvis kom konduktøren bak oss så han holdt igjen toget helt til jeg hadde fått tisset. Utrolig hyggelig gjort av han.
 Var en lang tur. Dro fra jobben til mamma kl 14 og var helt framme hos Kristin kl 20.10. Da var jeg så sliten at jeg sov resten av kvelden.
 Jeg fikk jo ett kjempe fint teppe av "Tante Kristin" som jeg la meg på med en gang. Den skal jeg ha med til Oslo når vi drar.
 På fredagen var jeg og mutter'n ute å leka litt før Ingrid (datteren i huset) passet på meg mens mutter'n og Kristin dro til byen for å shoppe litt og kose oss  på kaffe. Det gikk så greit atte, jeg peip litt med det samme mutter'n dro men stor koset meg med Ingrid. Vi har gått turer i område, leka utenfor og trent litt inne.
 Idag (lørdag) snør det ganske så tett, gleder meg til vi skal ut å leke mer etterpå. Kanskje gå oss en tur. Har trent litt nå på morgenen. Men er fryktelig ukonsentrert idag gitt..

 
Her er første kvelden i Kristiansand, har fått ett fint teppe av "Tante Kristin"


Var godt å ligge på det:)


Her ligger jeg på fanget til Mutter'n, det var deilige etter en lang dag:)


Er jeg ikke herlig?


Jeg følger med altså :o)


Har du godbit sa du?
mandag 25. januar 2010

Lek med fatter'n


Så utrolig gøy å leke med fatter'n.
lørdag 23. januar 2010

Sang er fint.

I går da vi skulle legge oss så var jeg ikke helt enig. Jeg hadde ingen planer om å legge meg så
jeg peip litt. Mutter'n hysja litt på meg, prøvde å si nei og godsnakke. Det funka dårlig for jeg ville rett og slett ikke sove. Men så starta mutter'n å synge. Hun sang refrenget til "Sov dukke Lise" to ganger og jeg sovnet:) Om det var sangstemmen som gjorde at jeg latet som jeg sov eller om jeg ble døsig er jeg litt usikker på.
 Mutter'n trodde det var tilfeldigheter så når jeg hadde vært ute kl 530 for å tisse og bæsje så måtte jeg jo pipe litt for å vise at jeg syntes det var på tide å stå opp. Men mutter'n hysja litt på meg og prøvde igjen å si nei. Å det funket dårlig. Så sa fatter'n at mutter'n kunne jo prøve seg på sang igjen. Å det gjorde hun. To ganger sang hun "Sov dukke Lise" Og jeg sovnet:) Denne gangen stod mutter'n og fatter'n opp før meg og kl var faktisk blitt 945. Jeg er bare super flink til å sove (etter litt sang)


Min første leke date:)

Idag hadde jeg en avtale jeg selv ikke viste om. Jeg skulle leke med Cita, ei herlig Bedlington Terrier tispe på 1 1/2 år. Hun er skikkelig hyper og løper fort fram og tilbake gitt.
 Jeg må innrømme at jeg var skeptisk de første 30 sekundene, men så fikk vi løpe litt løs og da var det jo bare så gøy:) Vi løp fram og tilbake og jaga hverandre.
 Her kan dere se hvor gøy vi hadde det.





torsdag 21. januar 2010

Fikk min plass på veggen:)

Idag oppdaterte Karoline familie bilde hun har laget og som henger på soveroms døren.
Nå har jeg også fått plass, å det er jeg veldig glad for. Milo er den største på tegningen for han trenger vi å huske for evig og alltid. Mutter'n har fortalt meg alt om han:)


Her er jeg

Hei alle sammen. Her er jeg. Turte heter jeg. Eller Alita Så Søt Atte som det står på stamtavlen min. Den 19 januar fikk jeg hilse på mutter'n og fatter'n for første gang. De sov over i Trondheim også satte vi nesa mot Oslo den 20 januar. 7 timer i bil gikk jo strålende:) Jeg sa ikke ett pip på turen. Etter tisseturer var jeg klar for buret igjen å mer kjøring. Klaget ikke en gang.


Nå har jeg vært her en dag og jeg stor koser meg, jeg går til døra om jeg må ut og tisse og bæsje. Vi har lekt ute i snøen med Kong'en jeg fikk fra Veronika, den likte jeg kjempe godt. Pluss at mutter'n bare måtte kjøpe noen nye leker igår.

Jeg spiser som en GRIS.. herlighet det går ned på høykant.
Her ligger jeg i sofaen etter den lange turen. Det var godt det:)