lĂžrdag 11. februar 2012

Ski tur.. hei hvor det gÄr

 IgĂ„r kveld var vi ute pĂ„ vĂ„r fĂžrste ski tur. Jeg er jo ikke akkurat stĂždig pĂ„ ski kan man si. Å med en hund som virkelig vil trekke og som tydeligvis gĂ„r i "svart" nĂ„r hun trekker sĂ„ er det ikke sĂ„ lett. Hun stopper rett og slett ikke. *ler* Lyder ikke navnet sitt, ingen kommandoer.. hun bare lĂžper hun. Spennende kan man si.
 SĂ„ hun fikk lĂžpe lĂžs i nedover bakkene haha. Har mer enn nok med meg selv nedover :p

Da vi hadde kommet ett lite stykke inn i skogen, Ä jeg hadde akkurat satt utfor en ganske sÄ bratt og lang bakke... sÄ sa det plutselig POFF... og lyset gikk. Vi hadde sjekket ut at lyset skulle vÊre pÄ fram til kl 22. Men igÄr valgte altsÄ lyset Ä skru seg av kl 21.. Upraktisk kan du si.
 Verken jeg eller venninna mi var kjent i skogen der vi var sĂ„ vi valgte Ă„ snu. Det var sĂ„ mĂžrkt at jeg sĂ„ ikke hĂ„nda foran meg engang. MĂ„tte gĂ„ etter lyset pĂ„ mobilen.
 Vi fikk trimmet magemusklene da kan du si.
 Gikk en kort tur pĂ„ ski idag ogsĂ„. Turte fikk trekke, og hun trekker veldig fint. Men det gĂ„r sĂ„ fort for ei jente som ikke er spesielt god pĂ„ ski. Skulle hatt ett aldri sĂ„ lite ski kurs tror jeg. Plus at jeg mĂ„ trene Turte pĂ„ Ă„ holde seg pĂ„ riktig side i sporet og ikke lĂžpe uti sporet.
 Idag kjĂžrte jeg pĂ„ henne da hun plutselig bestemte seg for Ă„ stoppe. Å tror du ikke bikkje kreket kjeftet pĂ„ meg. Hun bjeffet meg opp og ned i mente.
Fikk trent litt pÄ skudd idag Ä. Var mye aktivitet i skogen tydeligvis. Turte tok det hele med knusende ro. Hun stoppet opp for Ä undersÞke de to fÞrste gangene det smalt, ogsÄ brydde hun seg ikke mer om det :)

 Ă… siden jeg aldri husker Ă„ ta med kamera, sĂ„ blir det jo ikke bilder :( MĂ„ bli flinkere til Ă„ huske kameraet.
torsdag 9. februar 2012

Litt trening igjen..

 I kveld trente Turte og jeg sammen med Monica og Chilli. Trodde ĂŠrlig talt trening kom til Ă„ gĂ„ rett til skogs, siden treningen i gĂ„r kveld var helt pĂ„ trynet. Turte ville ingenting, bortsett fra hopp over hinder.

 Men jeg bestemte meg for Ă„ prĂžve og angrer jo ikke pĂ„ det.
Vi startet med FVF. Turte gikk super bra. Dabbet litt av under vendingene men tok seg opp og fant plassen sin kjapt. Ene gangen ble hun sittende igjen nĂ„r jeg gikk, men jeg ignorerte det og bare gikk videre. Å Turte skjĂžnte godt hva hun skulle og jobbet seg fint tilbake til meg.
 Hun gikk mye lenger FVF uten belĂžnning. SĂ„ nĂ„ fĂžler jeg at vi er pĂ„ riktig spor her. NĂ„ mĂ„ jeg begynne Ă„ trene litt med kobbel fordi kl 1 er jo med kobbel. Med en gang kobbelet kommer pĂ„ sĂ„ tror vist Turte at det er tur gĂ„ing vi holder pĂ„ med. Har bevist jobbet med FVF siden hun har manglet motivasjon pĂ„ dette, Ă„ da er kobbelet en mindre ting vi trenger Ă„ huske pĂ„. SĂ„ nĂ„ fĂ„r jeg vĂŠre flink Ă„ ha pĂ„ kobbelet mens jeg trener.

 Trente ogsĂ„ pĂ„ stĂ„ momente, Ă„ nĂ„ er jeg veldig fornĂžyd med det. Hun stopper opp med en gang, faktisk sklir hun litt bortover fordi det er sĂ„ glatt. Men man ser at hun virkelig vil stoppe med en gang hun har fĂ„tt kommandoen. SĂ„ deilig at det momentet har lĂžsnet litt.. MĂ„ variere litt pĂ„ belĂžnningen her. For nĂ„r jeg gĂ„r tilbake og skal ha henne med meg videre sĂ„ tror hun at belĂžnningen kommer ganske kjapt og da stikker rumpa ut og hun gĂ„r forand meg. Er alltids noe man mĂ„ trene pĂ„ hehe. Men fy sĂžrren sĂ„ kult det var Ă„ se hvor ivrig hun er :) Var litt kult Ă„ se reaksjonen til Monica nĂ„r hun stod sĂ„ fint *ler*

 Vi fikk jobbet med endel forstyrrelser idag da det var ungdomsklubb i Kirken. Dette trenger virkelig Turte, hun vokter jo endel. Voktingen forsterkes ogsĂ„ nĂ„r hun har innbilt og det har hun jo nĂ„. De fĂžrste minuttene knurret hun litt. Men sĂ„ fikk hun full fokus meg og da brydde hun seg ikke om ungdommen som stod like ved oss. :)

 Vi jobbet litt med apporten. Her sliter jeg big time. Kjenner at det gjĂžr ingenting om vi holder oss i kl 1 en god stund. *ler* Orker faktisk ikke skrive om apporten annet enn at vi sliter;)

 Ruta.. Ja hva skal man si. Forrige gang var hun super flink. Idag trengte hun litt tid pĂ„ seg. Men fikk belĂžnnet ett par ganger hvor hun var flink.

 Etter at vi var ferdig med Ruta merket jeg at Turte begynte Ă„ bli litt vimsete, og da avsluttet jeg ogsĂ„ treningen. Ikke noe vits Ă„ avslutte trening med frustrasjon heller. Kjenner Turte sĂ„pass godt nĂ„ at jeg vet jo nĂ„r hun har fĂ„tt nok. SĂ„ gjelder det bare at jeg faktisk lytter til meg selv. *ler* Det er ikke alltid like lett da jeg synes det er veldig gĂžy selv.



onsdag 25. januar 2012

Den Ă„rlige vaksinen

 Da har Turte vĂŠrt Ă„ fĂ„tt sin Ă„rlige vaksine. Hun tok dette super bra som alltid, hun har alltid vĂŠrt flink
hos veterinĂŠren. Å veterinĂŠren var sĂ„ fornĂžyd med hvordan hun taklet alt mulig. Hun stod og satt sĂ„ fint hele tiden. Alle veterinĂŠrer vi har vĂŠrt hos har kommentert hvor rolig og avbalansert hun er :o)

 VeterinĂŠren titta i Ăžrene hennes, siden jeg sa at hun hadde klĂždd seg litt idag Ă„ den ene gangen peip hun. Hun fant en liten kul i Ăžret hennes, prĂžvde Ă„ rense Ăžre for Ă„ se om det var voks som gikk bort men det gikk ikke bort. SĂ„ da fikk vi beskjed om Ă„ fĂžlge med om hun klĂžr seg mye pĂ„ Ăžret og fortsetter Ă„ pipe. For akkurat nĂ„ var det ikke rĂždt eller hovent der sĂ„ da skulle vi bare se det ann sĂ„ lenge.

 Ellers virket alt bra. Hun veier 19,6 sĂ„ gĂ„tt opp engod del fra forrige gang. Da veide hun 17,7
SÄ hun trenger ikke gÄ noe mer opp nÄ. Jeg synes hun er akkurat passe som hun er nÄ. Hun hadde melk i pattene da, ikke sÄ rart siden det er 2 mnd siden lÞpetida. Hun fÄr jo alltid innbilt etter lÞpetid. Spent pÄ hvor kraftig det blir denne gangen.
tirsdag 24. januar 2012

PrĂžvde julegaven for fĂžrste gang!

 Idag etter en kort kveldstur fant jeg ut at jeg skulle ta med hopphinderet ut og se hva Turte husker av det lille vi har trent pĂ„. Har jo ikke jobbet sĂ„ mye med hopphinder sĂ„ var litt spent.

 Satte fra meg Turte og gikk over pĂ„ andre siden av hinderet og komanderte "hopp" og Turte hoppet rett over hinderet og rett pĂ„ plass :o) Da holdt jeg pĂ„ Ă„ besvimme. For vi har vel jobbet 2 smĂ„ Ăžkter pĂ„ at hun skal hoppe over hinderet og sette seg pĂ„ plass.. Flinke hunden min.

 Vi repeterte noen ganger og dette gikk super fint. PrĂžvde ogsĂ„ Ă„ stĂ„ sammen med henne pĂ„ ene siden og komanderte hopp, og tror du ikke hun hoppet over da ogsĂ„. Veldig gĂžy nĂ„r det gĂ„r sĂ„ lett. Litt overraskende men herlighet sĂ„ deilig.

 Vi trente sammen med Monica og Chilli igĂ„r. Ruta kommer seg. Hun skjĂžnner hva hun skal men er litt usikker ogsĂ„. SĂ„ her har vi endel jobbing igjen.
 FVF gĂ„r greit, til og med venstresvingen begynner Ă„ bli bedre. Men Ă„ motivere til Ă„ gĂ„ i FVF en stund blir ikke lett. Men nĂ„ mĂ„ jeg bare skjerpe meg Ă„ trene mer pĂ„ Ă„ gĂ„ lenger uten belĂžnning.
 Avstanden er og blir avstanden hehe, hun dekker fint men oppsitten snakker vi fortsatt ikke sĂ„ hĂžyt om.
 Apport sliter jeg big time med. Turte vegrer seg for Ă„ sitte med apporten i munnen. StĂ„r litt fast her faktisk. PrĂžver Ă„ prĂžver. Ser litt fremgang ogsĂ„ gĂ„r det plutselig 10 skritt tilbake igjen. Litt frustrerende.

 Sist men ikke minst.. NĂ„r jeg kom hjem fra jobb idag mĂžtte ikke Turte meg i dĂžra. Dette betyr at hun har gjort noe galt sĂ„ jeg mannet meg opp og gikk inn. Men bikkja var ikke i gangen :o Å alle andre dĂžrer var jo lukket. Kjente panikken komme. SĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ hĂžrte jeg noe fra rommet til Karoline. Åpnet dĂžra og der stod kreket. Hun har kommet seg inn pĂ„ rommet og klart Ă„ lukke dĂžra sĂ„nn at hun ikke kom ut. Og hun har ikke akkurat vĂŠrt snill. SĂ„ jeg er redd jeg mĂ„ rydde litt pĂ„ rommet til Karoline fĂžr hun kommer hjem pĂ„ mandag. Turte skal vĂŠre glad for at hun er sĂžt, det har reddet henne endel ganger.



lĂžrdag 21. januar 2012

Trening i snĂžstorm

 Jeg lovet jo meg selv at jeg skulle trene en kort Ăžkt hver kveld denne uka. Da mĂ„ man jo selv om det er snĂžstorm ute!?! SĂ„ vi gikk ut Ă„ vi holdt pĂ„ Ă„ blĂ„se bort, gikk en tur i skogen hvor vi kastet litt ball og fikk brukt nesa masse for det er jo noen cm med ny snĂž.

 Idag valgte vi Ă„ trene rett utenfor pĂ„ parkeringsplassen. Vi Ăžvde pĂ„ "pĂ„ plass" Dette gikk super. Hun satt fint mens jeg gikk fra, selv med masse snĂž fykende rundt. Tempo var bra Ă„ utgangstillingen likedan :)

 Avstandkommandoen gikk sĂ„nn passe, er fornĂžyd med tanke pĂ„ hvordan den har vĂŠrt. NĂ„r jeg stĂ„r pĂ„ 3 meter avstand sĂ„ setter hun seg fint opp, sakte men hun setter seg riktig. GĂ„r jeg pĂ„ 5 meter avstand sĂ„ "Ă„ler" hun seg litt framover.

 Er mest fornĂžyd med at hun faktisk hĂžrte pĂ„ meg og fungerte like bra i solskinn som i snĂžstorm :)
mandag 16. januar 2012

Kveldstur med trening attÄt

 Turte og jeg kom akkurat inn fra kveldstur. Hvor jeg fant ut at jeg skulle ta alvor av hva jeg har sagt den siste mnd. Om Ă„ trene 1 moment hver dag.... To day was the day hehe
 SĂ„ hĂ„per jeg at jeg klarer Ă„ fortsette med det da. 1 moment hver dag er jo ikke akkurat mye, snakk om 5 min liksom. SĂ„ NÅ er det ikke noe vei tilbake.

 Sett bort fra at nĂ„r jeg var ferdig med Ă„ trene pĂ„ vĂ„rt ene moment sĂ„ mĂ„tte jeg ta ett til... ogsĂ„ ett til da :o)

 FĂžrste moment idag var stĂ„. Øvde igrunn bare pĂ„ en hurtigere stĂ„ Ă„ ikke hele momente i LP1. Er sĂ„nn passe fornĂžyd. Hun bĂžr enda klare Ă„ stoppe litt raskere. Men det tar jeg som pirk med tiden ;)

 Andre moment var avstanden. Dette har jo ikke vĂŠrt vĂ„rt sterkeste kort :p Men idag var hun super flink. Hadde bare en oppsitt som ikke sĂ„ ut i mĂ„ndeskinn, resten er Hege godkjent. AltsĂ„ dommer er nok ikke super fornĂžyd, men med tanke pĂ„ at for 2 uker siden sĂ„ det ut som "sitte bamse" sĂ„ er jeg fornĂžyd. Ikke kravlet hun forover og farten var ikke sĂ„ vĂŠrst. Dekken er jeg jo fornĂžyd med Ă„ gidder ikke pirke mer pĂ„ den. Liker farten Ă„ hun legger seg rett.

 Tredje moment var "pĂ„ plass" hmm her klaffet igrunn ingenting. Hun lĂžper, eller skal vi si det ser ut som hun er pĂ„ sĂžndagstur med bestemor. Utgangstillingen er skjev. Itte bra
, hĂžyre sving funka og tempo forandring gikk fint.

Da gav vi oss. Synes det er greit Ä gi meg med suksess, merket at Turte begynte Ä bli litt sliten. Vi hadde tross alt gÄtt en tur pÄ forhÄnd.
I morgen skal vi trene sammen med Monica og Chilli igjen pÄ SkÄrer. SÄ er greit at hun er litt tent til da.
MĂ„ kjĂžpe meg noen flere belĂžnnings leker/godbiter etterhvert.
 SĂ„ da avsluttet vi med FVF. Super bra idag. Tok ingen venstre svinger da jeg ikke ville at hun skulle miste motet helt etter "pĂ„ plass" momente. Helt om var super bra

Legger ved ett bilde av Turte og Dorris. Dorris fikk sĂ„ altfor liten tid her pĂ„ jord. Vet ikke om noen hund som fikk lov Ă„ klatre pĂ„ Turte sĂ„nn som Dorris gjorde. Vi savner lille Dorris.
  





torsdag 12. januar 2012

Super trening i ettermiddag

 Idag har Turte og jeg vĂŠrt Ă„ trent sammen med Monica og Chilli pĂ„ SkĂ„rer. Å for en herlig trening. Er en deilig fĂžlelse nĂ„r man ser fremgang pĂ„ det man holder pĂ„ med :) Man ser at det gĂ„r opp ett lys for hunden ogsĂ„ klaffer ting. Å det skjedde idag

 Begynte med FVF, gikk glimrende idag. Var helt med pĂ„ helomvendingene, holdt, hĂžyre om. Men dabbet selvfĂžlgelig av nĂ„r jeg tok en venstre sving. Men hun gikk sĂ„ nydelig ellers sĂ„ det velger jeg Ă„ glemme :p

 Testet ut stĂ„ momentet. Gikk strĂ„lende idag. Valge Ă„ fokusere pĂ„ at Turte kom mot meg i fart, ga kommando og Turte stoppet veldig bra. Tripper litt. Men hun stĂ„r rett og hun blir flinkere for hver gang. SĂ„ fĂ„r vi ta hele momente neste trening. PrĂžver Ă„ ikke gjĂžre det samme hver gang. Litt variasjon er bra :)

 OgsĂ„ kom dagens aller beste... RUTA.. Den har vi slitt med. Men nĂ„ satt den som ett skudd :o) Trente noen runder med pĂ„virkning, jeg gikk fra Turte og inn i Ruta, der klappet jeg litt pĂ„ bakken og sa ordet Ruta. Sendte henne noen ganger ut hvor hun rygget inn!?! Mottoet hennes slipper hun ikke takket pĂ„.. Under tvil rygg haha.
 Men sĂ„ plutselig tror jeg lampa skrudde seg pĂ„. Og hun lĂžp rett inn i Ruta. 2 ganger :o) Litt happy da ja. SĂ„ jeg avsluttet Ăžvelsen der. Helt pĂ„ topp, sĂ„ hĂ„per jeg hun husker dette til neste trening.

 PĂ„ plass kommer seg, ikke fult sĂ„ skjeve utgangstillinger. Hadde bra fart pĂ„ de siste Ăžvelsene og gikk inn riktig vei for Ă„ sette seg. Men mĂ„ fortsette Ă„ jobbe med dette.. BĂ„de fĂ„ opp farten, og at hun kommer inn riktig. Men er veldig fornĂžyd med utviklingen.

 Apporten, fĂžler vi kom ett skritt i riktig rettning idag. Men jeg kan ikke under noen omstendigheter korrigere mens vi jobber med apporten. Hun er veldig var og demper hvis jeg tar for brĂ„ bevegelser i hennes rettning. Hun elsker apporten nĂ„r hun ikke er for nĂŠrme meg. Da demper hun ikke. Hvis jeg er for nĂŠrme sĂ„ demper hun. SĂ„ framover mĂ„ vi jobbe med at det er gĂžy Ă„ holde apporten ved siden av meg ogsĂ„. Er veldig fornĂžyd med fremgangen her.

 Avstandskontrollen har jeg nesten ikke lyst Ă„ skrive noe om. Hun satt ikke bamse hvertfall. Men oppsitten er ikke bra.. FornĂžyd med dekken hennes. Vi fĂ„r pirke litt her

 Selv om avstandskontrollen kunne vĂŠrt bedre sĂ„ er dette vĂ„r beste trening pĂ„ lenge. Smilte fra Ăžre til Ăžre etter ruta. For en fĂžlelse nĂ„r man har jobbet hardt med ett moment ogsĂ„ ser man at det faktisk gĂ„r riktig vei. HĂ„per bare hun husker dette til neste gang hehe.

 Chilli var jo fantastisk som alltid. Gleder meg til hun skal debutere i kl2. Monica er utrolig flink til Ă„ trene henne og motivere. Flink til Ă„ tenke utenfor boksen rett og slett hehe. Har litt Ă„ lĂŠre der ja. Godt Monica kan holde meg i Ăžrene :p

tirsdag 10. januar 2012

For en herlig kveldstur :)

 PĂ„ ettermiddagsturen idag klarte jeg selvfĂžlgelig Ă„ kaste leka til Turte ett sted verken jeg eller Turte kunne finne den. Vi leita og leita.. Men neida.. Den var borte den. SĂ„ vi fortsatte hjemmover med en leke mindre.

 SĂ„ pĂ„ kveldsturen bestemte jeg meg for Ă„ ta en tur inn i Østmarka og gikk da forbi der vi mistet leken. Sendte Turte ut pĂ„ sĂžk. Hun sĂžkte fint pĂ„ rett linje framover, snuste litt under snĂžen og etter ca 20 sekunder rĂžsket hun tak i en kvist. Siden den satt litt fast lot hun den bare vĂŠre Ă„ fortsatte Ă„ sĂžke (flinke Turte) SĂžkte vel i ca 3-4 min til fĂžr jeg sa "hvor er leka di Turte, fin leka di" og da fikk hun fart pĂ„ seg da. Spurta tilbake til "kvisten" rĂžska tak i den og kom lĂžpende sĂ„ lykkelig tilbake til meg :) Å det var jo selvfĂžlgelig leka hun hadde funnet :) Stolt da ja hehe

 Hun var veldig ivrig pĂ„ leken resten av turen. Fikk belĂžnning for Ă„ gĂ„ FVF. SĂ„ kom det noen ski gĂ„ere. De passerte hun med glans enda hun gikk lĂžs. Å jeg belĂžnnet med leka. Det kom sĂ„ 3 ski gĂ„ere til som hadde med seg hund, men Turte hun gikk ved min side. Og ett par med 2 hunder som sleit med Ă„ holde tilbake hundene sine nĂ„r jeg Ă„ Turte gikk forbi. Men Turte hun gikk sĂ„ fint "pĂ„ plass" som hun aldri har gjort fĂžr. Ikke noe knurring, ikke noe vokting.. For en herlig kveldstur. HĂ„per virkelig pĂ„ flere slike turer.

 NĂ„ er Turte sliten etter all sĂžking, lĂžping i bakker og trening at hun stod ved soveromsdĂžra Ă„ kikket etterlengtende for Ă„ komme inn :)

Jeg hÄper vi fÄr mange mange flere slike turer!!!


sĂžndag 8. januar 2012

Trene mÄ til, selv pÄ sÞndager

 Jeg har jo som mĂ„l Ă„ starte i LP1 fĂžr Mai mĂ„ned er over. Og da mĂ„ jeg vel bare komme i gang med treningen. MĂ„let er nĂ„ Ă„ trene pĂ„ ett moment hver dag. Bare 5 min. SĂ„ trene med Monica hvertfall en gang i uka. Da mĂ„ jeg vel komme i mĂ„l?? NĂ„ har jeg jo bĂ„de fĂ„tt egen rute og hopphinder sĂ„ er jo bare meg selv som stopper det mĂ„let. Turte er jo som regel med hu:)

 Startet med FVF idag, gikk helt greit helt til jeg tok en venstresving. Da hoppa Turte av og ble liggende ett skritt bak meg. SĂ„ her mĂ„ jeg jobbe med venstre svingene framover. Ellers var hun veldig flink.

 Apporten stĂ„r jeg litt fast pĂ„. NĂ„ synes hun hvertfall apporten er kul, men jeg fĂ„r henne ikke pĂ„ plass. FĂ„r henne ikke til Ă„ sette seg pĂ„ kommando heller. Da bare slipper hun apportbukken med en gang. MĂ„ vel ett par skritt bakover i treningen igjen. Godt vi ikke trenger apporten fĂžr LP2 hehe

 Ruta er hun ogsĂ„ litt treg pĂ„, sĂ„ idag satte vi opp en passasje med kjegler med belĂžnning helt i enden. Dette gikk strĂ„lende. HĂžy fart og mĂ„lrettet til enden hvor belĂžnningen var.

Viktig Ă„ vise riktig vei sant?

 Kjempe fint fart, nĂ„r jeg ser pĂ„ bilde sĂ„ lurer jeg pĂ„ om hun kanskje flĂžy bortover:p


 Ă… der ventet belĂžnningen gitt :)


 PĂ„ plass jobbet vi litt med. God fart mot meg men veldig skjeve sitter dessverre. SĂ„ her mĂ„ jeg pirke litt pĂ„ belĂžnning av riktig sitt igjen. ( men det er jo sĂ„Ă„Ă„Ă„ kjedelig Ă„ pirke pĂ„ sĂ„nne ting)

Denne utgangsstillingen ser jo faktisk ikke sĂ„ vĂŠrst ut, flink Monica har vĂŠrt flink Ă„ ikke ta bilde av de helt hĂ„plĂžse utgangsstillingene. Det setter vi pris pĂ„ haha 

 Avstandskontrollen,, hmm hva skal man si.. FornĂžyd med dekken hennes. Oppsitten har jeg jobbet mye med siden den er treg... og da har jeg fĂ„tt denne sitten

Spent pĂ„ hva slags poengsum en dommer gir for denne. Selvom jeg synes hun  er fryktelig sĂžt nĂ„r hun sitter bamse :p

Men hun kan vist hun vil. :)


Rygge er hun ogsÄ ganske god pÄ. Under tvil, rygg.. Dette er mottoet til Turte



Noen siste bilde av Turte bare for at hun (takk og lov for hennes del) er sĂžt!!!

Vakreste Tolleren ever fortjener ogsĂ„ litt plass pĂ„ bloggen til Turte. Chilli var i siget idag. Ruta var jo null problem. Opptak av apportbukken null problem, avstandskontrollen var null problem. Hun er bare rĂ„ den hunden. FVF burde heller hete kengu hopp hehe. RĂ„tt Ă„ se henne gĂ„ FVF som hun gjĂžr.






Bildene av Chilli har jeg tatt mens bildene av Turte har Monica tatt
mandag 2. januar 2012

Lundtolas Bast Milo :(

Idag skulle Milo blitt 4 Är gammel. Vakre snille Milo. Savner han utrolig masse. Karoline har ikke kommet over tapet av Milo Ä begynner enda Ä grÄte med en gang vi nevner navnet hans. Han satte dype spor i familien vÄr selv om han ikke var hos oss sÄ lenge. 1 Är og 10 mnd var han da vi tok den tunge besluttningen om Ä la han slippe lide lenger.






 Vi glemmer deg ikke Milo

Noen bilder fra treningen i romjula :)





Begynner Ä fÄ dreisen pÄ FVF nÄ. Hun er veldig pÄ og fÞlger meg fint, men detter forsatt ut hvis jeg gÄr for lenge uten Ä belÞnne

 StĂ„ momente begynner Ă„ komme seg, hun tripper litt sĂ„ mĂ„ legge om treningen litt og belĂžnne ett par steg tilbake. Men den er ikke sĂ„ verst.


 Ruta har vi ikke jobbet sĂ„ mye med. NĂ„ har jeg fĂ„tt egen Rute til jul sĂ„ det mĂ„ vi fokusere mere pĂ„. Hun skjĂžnner at jeg vil ha henne i ruta. Har en lei tendens til Ă„ rygge inn i ruta..

 BelĂžnning inne i Ruta er viktig

 Apport er fortsatt veldig gĂžy. Utfordingen er Ă„ fĂ„ henne til Ă„ komme tilbake til meg.

 Hun har fine opptak nĂ„r hun ikke tuller ;)
 Hun kommer mot meg, men slipper som regel apporten noen meter unna meg.

 Karoline trener slalom
 Turte venter spent pĂ„ belĂžnning

 Opp pĂ„ to er gĂžy

Rygge mellom beina er like festlig for Turte som for Karoline :) Flinke jentene mine. Tror Karoline kommer til Ä arve min sans for hunder og trening. Hun er veldig ivrig pÄ Ä vÊre med Ä lÊre. Leser mer i hundebÞkene mine enn jeg selv gjÞr hehe






Bildene er tatt av Monica