torsdag 22. april 2010

By tur med Grunnkurset

 Idag har vi tatt toget fra Lørenskog stasjon til Nationalteateret. Togturen gikk kjempefint. Turte ville leke litt og prøvde å krype under setene for å komme seg til Theo eller til Ollie. Men roet seg og la seg fint til slutt. Ingen problem å gå hverken på eller av toget. Virket ikke som hun syntes det var skummelt i det hele tatt.

 Når vi kom til National gikk vi av og tok heisen opp og gikk ut. Turte stresset litt i begynnelsen men etterhvert gikk det bedre. Litt konsentrasjons problemer på vårt første stoppe sted ved statuene ved National.

 Sitt og bli den første gangen gikk ikke så veldig bra. Likte ikke helt at jeg gikk fra henne. Men etterhvert klart vi det. Gikk ikke så langt å belønte, også gikk jeg litt og litt lenger og da gikk det bedre og bedre.

 Så gikk vi litt videre, når vi skulle gå over veien skulle hundene sitte pent først også gå når vi fikk grønn mann eller at det var klart for å gå over.

 Sjekk full fokus'a. Her hadde vi kommet over at det var skummelt i byen. Å ting begynte å løsne for oss.
Her er vi på rekke å rad. Mangler bare en hund fra kurset som dessverre ikke kunne være med til byen.

Etter at vi kom over veien skulle vi se om hundene ville gjøre noen triks, og det er jo Turte alltid klar for. Vi fikk til og med publikum:o)

Deretter gikk vi litt videre igjen. Stoppet ved Løvebakken (Stortinget) Der skulle vi trene sitt og bli og innkalling, igjen fikk vi litt publikum. 

Sånn her fortsatte vi nedover Karl Johan, men det blir jo frykelig mange like bilder. Men Turte var kjempe flink. Hadde som regel full fokus på meg. Måtte korrigere noen ganger, men det var jo første gangen i byen så jeg er strålene fornøyd..

 Ved Østbanehallen står jo Tigeren. Den skulle hundene hilse på. Å dette synes jeg Turte taklet helt fint..

  Så til siste øvelse før togturen tilbake til Lørenskog. Sitt og bli, triks osv i trapp


Å da var Turte sliten gitt. Bytur for første gang er slitsomt. Men hun er helt utrolig å jobbe med. Å jeg er super stolt av henne. Hun taklet byen på en fantastisk måte. 

5 kommentarer:

Unknown sa...

Så hærlig at det gikk bra på byturen med Turte! Vi overnattet på hotell i Bodø når vi var på agility stevne i helgen. Så Camaro fikk tre gode treningsdager med lydighet og miljø trening i byen. Bodø er en større by enn Mo I Rana så ble god trening for begge hundene vårres forsåvidt =) Taklet det veldig bra syns jeg =)

Sofia sa...

Kjempeflink jente! :-)
Vi har vært bare en tur i byen enda, men må vel ta noen flere turer. Foreløpig holder det å øve innkalling uten forstyrrelser. ;-)

Hege sa...

Vi har funnet ut av vi også må mer til byen. Greit å kunne gå i byen uten at man stresser den første tiden. Man trenger jo ikke øve innkalling i byen da. Det er jo mer for å miljøtrene;)

Crissi sa...

Är det inte dax att uppdatera lite snart? :P

Hege sa...

Jo det er kanskje på tide:) Men jeg kommer liksom ikke helt i gang igjen.. sukk