lørdag 23. januar 2010

Sang er fint.

I går da vi skulle legge oss så var jeg ikke helt enig. Jeg hadde ingen planer om å legge meg så
jeg peip litt. Mutter'n hysja litt på meg, prøvde å si nei og godsnakke. Det funka dårlig for jeg ville rett og slett ikke sove. Men så starta mutter'n å synge. Hun sang refrenget til "Sov dukke Lise" to ganger og jeg sovnet:) Om det var sangstemmen som gjorde at jeg latet som jeg sov eller om jeg ble døsig er jeg litt usikker på.
 Mutter'n trodde det var tilfeldigheter så når jeg hadde vært ute kl 530 for å tisse og bæsje så måtte jeg jo pipe litt for å vise at jeg syntes det var på tide å stå opp. Men mutter'n hysja litt på meg og prøvde igjen å si nei. Å det funket dårlig. Så sa fatter'n at mutter'n kunne jo prøve seg på sang igjen. Å det gjorde hun. To ganger sang hun "Sov dukke Lise" Og jeg sovnet:) Denne gangen stod mutter'n og fatter'n opp før meg og kl var faktisk blitt 945. Jeg er bare super flink til å sove (etter litt sang)


2 kommentarer:

Unknown sa...

Flink hun er =) Camaro er heldig som har en "storebror" som holder ham med selskap. Er bare et par netter i mnd han må ligge alene (da for treningen sin skyld) =)

Hege sa...

Ja han er heldig. Er greit å være 2. Da har man selskap. Kommer vel en hund til her å etterhvert. Får se;) Er noen år framover i tid.