torsdag 11. mars 2010

Valpekurs 11 Mars 2010

Da har vi vært på kurs igjen. Begynner å nærme seg slutten av valpekurset, gruer meg litt for jeg stor koser meg på valpekurset og er så fornøyd med Instruktøren vi har nå. Håper hun som skal ta over er like flink.

 Idag startet vi med å leke med hundene, og "slipp" kommandoen for å slippe leken.
Vi stilte oss på rekke å rad og skulle få hundene til å gå pent forbi de andre. Ehh, vel det luktet nok veldig godt på bakken for det var jaggu ikke mange som klarte det. Turte var ikke med første omgang, men andre gang vi gikk så gikk det mye bedre.

 Så var det "sitt og bli" begynte å forlange litt mer nå. Jeg gikk lenger fra, hoppet og klødde meg på kneet. Instruktøren valgte tilfeldigvis å gå litt fram og tilbake mellom oss å det gikk jo kjempe bra. Alle på kurset gjør det bra synes jeg. Sist gang jeg gikk på valpekurs så klarte ikke mange "sitt og bli" så bra som vi klarer det nå. Kjempe gøy å se på de andre:)

 Vi gikk igjennom slalomen. Ingen store problemer der, litt ukonsentrert. Gleder meg til alle disse tykke klærne er vekk så man er litt mer mobile.

 Så var det innkalling da.. kremt.. Først tok vi en runde en og en, neste runde skulle vi ta to og to. Å denne gangen var jeg faktisk optimistisk (hørte du det Therese) tenkte at jaja, dette går så bra så.. Ehm nei det gjorde ikke det serr'u. Startet veldig bra, hadde full fokus på meg også bare tok hun en liten omvei bort til den andre hunden. Også kom hun til meg. Måtte liksom bare innom den andre hunden først. Neste runde skjedde jo akkurat det samme, full fokus på meg også en brå bevegelse og rett bort til den andre hunde. Hilste kjapt også kom hun til meg. Takker meg til at hun faktisk kom da.

 Etter dette tok vi en runde med å gå pent i bånd, gikk greit det. Men det var noe på bakken som luktet utrolig godt. Etter ett par minutter skjønte hun at hun skulle fokusere på meg.

 Turte ble utrolig fort sliten idag egentlig. Var ikke helt fokusert på meg som tidligere
Vi reiste hjem og rett i dusjen.. Litt møkkete kan du si

5 kommentarer:

Unknown sa...

Camaro er også glad i å bruke nesen sin. ser han spor og er løs går han og snuser i hvert spor bortover helt til enten vi kaller ham inn eller han finner "eieren" til sporet,hehe. Er ingen problem når vi trener for han er veldig fokusert på meg, men på en vanlig tur er han noe vanskeligere å få kontakt med når han ser/lokter spor,hehe =p

Helle sa...

Jeg kan jo ikke vært fokusert og konsentrert hele tiden, er jo bare ei litta jente ;)

Syntes dere er veldig flinke jeg :)

Helle sa...

PS; det er en Aussi som bor i gata mi her :)

En stor og fin herremann, som "gråt" lengselsfullt etter Cita i går hehe, stakkars "mann" :D

Therese sa...

Det er bra! Rett innstilling! §:o) Det høres jo ut som hun kom veldig fort da, selv om hu måtte bort til den andre en liten tur... Dere er så flinke atte! Glemte helt miljøtrening med Kanutten igår da. Neste gang! §:o)

Gratulerer med dagen til matmor! §:o)

Hege sa...

Renèe: Turte liker også å lukte. Men om hun skal finne en godbit så er hun nesten litt tafatt hehe.

Helle: Ja, skjønne jenta mi er ikke stor enda gitt. Har enda ikke møtt denne Aussien. Dårlig gjort hehe

Therese: Ja det glemte vi gitt, unnskylding for å komme tilbake snart da. Hun fikk jo tross alt spist litt hestemøkk da så turen var jo ikke forgjeves;)
Å tusen takk for gratulasjonen:) Gleder meg til etterpå