tirsdag 9. mars 2010

Valpekurs 9 mars 2010

 Da var det kurs dag igjen. Før kurset måtte jeg en snartur innom dyrebutikken. Har mistet kong(en) til Turte. Finner den ikke:( Å den var hun jo så glad i. Men jeg fikk kjøp en ny kong og en annen leke. Hun satte pris på den ene tingen hvertfall. Den andre har vi ikke lekt med enda.

 Idag repeterte vi brannmanns løfte. Gikk kjempe fint det, hun sitter så godt oppå der. Men tenker med grøss å gru at hun skal bli ca 8 kg til. Det kan bli tung det ja.

 Idag trente vi mer på sitt og bli. Litt ukonsentrert idag, noe luktet veldig godt på bakken. Men etter ett par forsøk så fikk vi det til. Fikk litt hetta da instruktøren ba meg gå fra og stå å hoppe opp og ned for å se om hun kom løpende mot meg.. Det syntes jo jeg var litt tidlig å sa jo "da klarer hun ikke sitte i ro, det sier jeg bare" Men neida, Turte satt som bare det å så rart på meg. Etter vi hadde gjort dette noen ganger løste jeg ut (kong)

 Så gikk vi over til innkalling. Denne gangen skulle vi gjøre det litt vanskeligere. Vi skulle nemelig "miste" leka vi hadde med å se om vi klarte å få hunden til å løpe forbi leken og løpe til oss. Det klarte Turte kjempe bra. Etter 3 gangen så slapp jeg leken like ved en annen hund. Å tenkte dette går hvertfall ikke. Hun kommer til å løpe rett bort til hunden. Men neida, det var ikke antydning til å løpe bort engang. Hun fortsatte helt bort til meg å var overlykkelig over at jeg ikke ble helt borte. Så løste vi ut igjen (kong)

 Vi gikk da over til trikset vi skal lære på kurset, gå slalåm mellom beina. Dette kan Turte nå på kommando så det er ikke noe problem. Måtte vise resten av gruppen dette også. Og vi fikk applaus:) Det var gøy. Flinke jenta mi. Så løste vi ut (kong)

 Da var det gått så lang tid at vi avsluttet med innkalling med target hånda igjen. Sånn som vi alltid avslutter kurset.

 Nå ligger en lykkelig hund ved siden av meg. Når hun ikke gidder å mase om at jeg må legge fra meg Pc'en så er hun sliten:)

 Nå er det bare 2 ganger igjen av valpekurset. Men vi begynner rett på grunnkurset. Er kjempe gøy å trene sammen med andre. Føler at gruppa vi er i er en flott gruppe, håper de fleste fortsetter:)

5 kommentarer:

Unknown sa...

Flinke dere er =)

Hege sa...

Renèe: Tusen takk :)

Veronika sa...

Flink Turtis og flink Hege!

Therese sa...

Jeg syns jeg leser noe om at "dette kommer ikke til å gå bra..." !!?? Det vil vi ikke høre!!! §;o) FYY!! Klart det går bra! §:o)

Hege sa...

Veronika: Takk fra oss begge:)

Therese: Sorry,, skal ikke gjenta seg. Turte og jeg klarer alt:)