søndag 18. april 2010

Sitt og bli

 Idag trente vi litt på sitt og bli ved parkeringsplassen ved skogen. Jeg gikk rundt bilene osv og dette gikk super bra.
 Turte er utrolig flink til sitt og bli, på kurs plassen vel og merke. Men ukjente hunder skal liksom utforskes så vi har jo ikke fått øvd så mye på "bli" bland ukjente hunder. Men siden jeg var litt uoppmerksom og ikke tenkte så langt at det faktisk finnes andre hunder i Oslo så fikk vi trent på det idag:)
 Jeg var bak en bil da jeg plutselig ser en Cavalier komme gående mot Turte. Jeg tenkte jo i mitt stille sinn at "faen, Turte som har vært så flink nå også kommer det en hund"
 Jeg går mot Turte samtidig som Cavalieren passerer Turte. Å tror du ikke den flinke hunden min blir sittende:-D
 Jeg var så stolt at jeg viste jo ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.. Det ble jo julaften og bursdag på samme tid. Vi leket og herjet masse etterpå..
 Gikk hjem med en god følelse da ja.
 Nå kan jeg gå ca 30-50 meter å Turte blir sittende. Kan være skjult en stund, ikke helt tatt tiden på dette men vet at dette er noe vi må øve mer på. Har prioritert en god "bli" før jeg er skjult for lenge.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Så flinke dere er =) Artig å lese at Turte også er lettlært og virkelig vil jobbe =D

Sofia sa...

Så flink jente!! :-) Hva er supergo'biten for henne, forresten? Sliter med å finne den Perfekte Belønningen her, og leke bryr han seg heller ikke om...

Hege sa...

Her i huset er det kyllingpølser eller Frolic som har funket best. I morgen skal vi til byen med kurset og da tenkte jeg prøve fiskekaker:) Det har vi ikke prøvd enda.
Ellers så har www.handlers.no noe treningsgodbiter som hun liker, men har merket at hun fjerter endel av dem hehe.
Her funker lek veldig greit også. Hun elsker dra kamp:)

Sofia sa...

Kyllingpølser har jeg ikke prøvd - noteres.
Ellers fant jeg ut at pannekaker var jo topp!! Har lest det flere steder, men aldri prøvd. Da holdt han kontakt over lang tid mens han gikk pent ved fot, så det er nå kutta opp og klart til helga! :D
Frolic syns han er kjedelig...

Hege sa...

Milo elsket vaffler han da. Det var skikkelig snadder:) Ikke prøvd pannekaker forresten. Så det kan jo også prøves.