søndag 6. november 2011

Møkk, møkk og atter møkk

Begynner å bli ganske lei av å komme hjem med en møkkete hund. Hun har møkk fra topp til tå. Så nå har det helt utrolige skjedd. Jeg vil at det skal begynne å snø. What? Det kommer sikkert til å fort over når snøen kommer. Og da vender irritasjonen seg mot snø, slapps og is. Men den tid den sorg.
Dette bilde ble tatt tidligere i høst, ikke fult så ille idag kanskje :)

 Turte fikk en times tur i skogen idag. Å hun oppfører seg så fint når hun går løs i møte med andre dyr og mennesker. Hun må minnes på at hun skal gå på plass, men da går hun også på plass og kan fint gå forbi andre hunder, joggende mennesker eller sykler. Hun får gå fri rett etter at vi har passert og hun løper bare videre, uten å ville løpe etter det vi nettopp passerte. Flinke hunden min.
 Ikke slo vokt instinkte til heller, enda vi møtte mange i skogen idag som kom brått på. Sånt varmer hjerte mitt hehe. Dette er noe jeg å Turte jobber mye med.

 Den uka som har vært nå har vi trent ett par dager. FVF går ikke så bra igjen. Hun er rett og slett uintressert i å gå. Her må jeg jobbe med meg selv fordi jeg synes det er fryktelig kjedelig å trene på. Så her er det jeg som må ta meg sammen.

 Fant ut at jeg må bruke klikkeren når vi trener apporten. Hun synes apporten er så gøy nå at ingen belønning er god nok. Men når jeg klikker så slipper hun den. Problemet er også at hvis jeg prøver å få henne på plass med apporten så slipper hun den. Så jeg må se om jeg får henne til å holde på apporten og belønne for det. Jeg kan ikke korrigere når vi trener med apporten for da ser du at usikkerheten kommer fram med en gang. Så må trå varsomt med både stemmebruk og kroppsspråk.

 Hopp over hinder har vi jo nettopp startet på, men dette tar hun veldig bra. Så her er det bare å fortsette i samme stil. Ønsker meg hopp hinder til jul hehe. Får jo kun øvd når jeg trener med Monica.

 Turte har fått en fin dekk synes jeg, men oppsitten er det verre med. Den er treg og hun klatrer oppover. Prøver så godt jeg kan å fikse på den nå. Så får vi se om jeg får noe resultater

 Stå under marsj kommer ann på dagsformen virker det som. Ikke alltid det er kult å stoppe med en gang. Men føler den er på gang.

 Det er vel det vi har trent på denne uka. Nok å pirke på.
Om noen har gode råd/erfaringer å komme med så blir jeg glad :)

 

0 kommentarer: