tirsdag 8. november 2011

Så positiv etter dagens trening

Trente med treningsgruppa til Din Beste Venn idag. Det som jeg synes er så fint med treningsgruppa er at vi gjør forskjellige ting, alt fra lydighet, spor, rally, triks, miljøtrening osv osv. Idag stod shaping på planen. Synes det er så flott at DinBesteVenn tilbyr treningsgruppa. Dette er helt gratis for de som har gått valpekurs, grunnkurs og VK1 kurs, treningsgruppa møtes 1 gang i uka. Man kan selv velge om man vil trene eller ikke. Ingen påmelding eller noe :)

 Vi hadde 5 stasjoner hvor vi skulle shape inn øvelser. Var vel Rygging, kontakt, innkalling med Touch, sitt og en ting til som jeg ikke husker i farta hehe..

 Etter vi hadde holdt på med shaping en stund å jeg merket at Turte ble litt sånn giddalaus, så tok vi noen kontakt øvelser som gikk over til FVF øvelsen som vi har litt motivasjonsproblemer med både Turte og jeg. Å det gikk jo bare SÅ bra. Passet på å belønne tidlig, gjøre det morsomt og ikke forvente at hun skulle starte i utgangsstilling. Hun gikk så bra, tok ett par helomveninger og hun stod klistret inntil meg.
 Det var litt av en herlig følelse det :) Gikk fra treningsplassen med ett smil om munnen.

 Trenger sånne dager hvor alt bare klaffer. Da blir jeg motivert til å fortsette treningen. Hjelper også på at Monica er veldig flink til å motivere meg også :) Hadde det ikke vært for henne hadde jeg nok gitt opp enkelte øvelser hehe.. Tusen takk Monica for at du motiverer meg til å stå på videre.

3 kommentarer:

Monica sa...

Åh, nå ble jeg glad :D Koselig å få sånne tilbakemeldinger!
Og jeg syns dere er flinke, men du må bare tenke litt utenfor boksen når det kommer til fvf!:) Være uforutsigbar, gjøre det gøy, ikke alltid starte i utgangsstilling osv osv. Dere får til dette, så kan vi snart se dere i lp-ringen ;)

Hege sa...

Ja er den shit boksen jeg alltid holder meg i. Kan ikke fatte hvorfor jeg tvi holder på den hehe. Men har blitt flinkere så får håpe jeg klarer å huske at man trenger ikke bare trene på en måte :)
Se oss i LP ringen? Ingen får vite når jeg entrer LP ringen haha

Monica sa...

*liker*

Tsk, JEG skal få se! :D