torsdag 9. februar 2012

Litt trening igjen..

 I kveld trente Turte og jeg sammen med Monica og Chilli. Trodde ærlig talt trening kom til å gå rett til skogs, siden treningen i går kveld var helt på trynet. Turte ville ingenting, bortsett fra hopp over hinder.

 Men jeg bestemte meg for å prøve og angrer jo ikke på det.
Vi startet med FVF. Turte gikk super bra. Dabbet litt av under vendingene men tok seg opp og fant plassen sin kjapt. Ene gangen ble hun sittende igjen når jeg gikk, men jeg ignorerte det og bare gikk videre. Å Turte skjønte godt hva hun skulle og jobbet seg fint tilbake til meg.
 Hun gikk mye lenger FVF uten belønning. Så nå føler jeg at vi er på riktig spor her. Nå må jeg begynne å trene litt med kobbel fordi kl 1 er jo med kobbel. Med en gang kobbelet kommer på så tror vist Turte at det er tur gåing vi holder på med. Har bevist jobbet med FVF siden hun har manglet motivasjon på dette, å da er kobbelet en mindre ting vi trenger å huske på. Så nå får jeg være flink å ha på kobbelet mens jeg trener.

 Trente også på stå momente, å nå er jeg veldig fornøyd med det. Hun stopper opp med en gang, faktisk sklir hun litt bortover fordi det er så glatt. Men man ser at hun virkelig vil stoppe med en gang hun har fått kommandoen. Så deilig at det momentet har løsnet litt.. Må variere litt på belønningen her. For når jeg går tilbake og skal ha henne med meg videre så tror hun at belønningen kommer ganske kjapt og da stikker rumpa ut og hun går forand meg. Er alltids noe man må trene på hehe. Men fy sørren så kult det var å se hvor ivrig hun er :) Var litt kult å se reaksjonen til Monica når hun stod så fint *ler*

 Vi fikk jobbet med endel forstyrrelser idag da det var ungdomsklubb i Kirken. Dette trenger virkelig Turte, hun vokter jo endel. Voktingen forsterkes også når hun har innbilt og det har hun jo nå. De første minuttene knurret hun litt. Men så fikk hun full fokus meg og da brydde hun seg ikke om ungdommen som stod like ved oss. :)

 Vi jobbet litt med apporten. Her sliter jeg big time. Kjenner at det gjør ingenting om vi holder oss i kl 1 en god stund. *ler* Orker faktisk ikke skrive om apporten annet enn at vi sliter;)

 Ruta.. Ja hva skal man si. Forrige gang var hun super flink. Idag trengte hun litt tid på seg. Men fikk belønnet ett par ganger hvor hun var flink.

 Etter at vi var ferdig med Ruta merket jeg at Turte begynte å bli litt vimsete, og da avsluttet jeg også treningen. Ikke noe vits å avslutte trening med frustrasjon heller. Kjenner Turte såpass godt nå at jeg vet jo når hun har fått nok. Så gjelder det bare at jeg faktisk lytter til meg selv. *ler* Det er ikke alltid like lett da jeg synes det er veldig gøy selv.2 kommentarer:

Anonym sa...

Alt kan ikke gå bra hver gang, men fvf og ståmomentet syns jeg du skal være kjempefornøyd med.
Dere var kjempeflinke begge to! Du som klarer å avvente bikkja di, og se om hun løste det selv, og Turte som faktisk fant ut av det helt uten en påminnelse! Knallbra!

Hege sa...

Nei alt kan ikke gå bra hver gang. Er super fornøyd med treningen idag jeg assa.. Ja bortsett fra Apporten da :/

Stå momente er jeg drit fornøyd med, fvf kommer seg jo så den er jeg også fornøyd med. Og at Turte faktisk kan jobbe litt selvstendig også :)