lørdag 11. februar 2012

Ski tur.. hei hvor det går

 Igår kveld var vi ute på vår første ski tur. Jeg er jo ikke akkurat stødig på ski kan man si. Å med en hund som virkelig vil trekke og som tydeligvis går i "svart" når hun trekker så er det ikke så lett. Hun stopper rett og slett ikke. *ler* Lyder ikke navnet sitt, ingen kommandoer.. hun bare løper hun. Spennende kan man si.
 Så hun fikk løpe løs i nedover bakkene haha. Har mer enn nok med meg selv nedover :p

Da vi hadde kommet ett lite stykke inn i skogen, å jeg hadde akkurat satt utfor en ganske så bratt og lang bakke... så sa det plutselig POFF... og lyset gikk. Vi hadde sjekket ut at lyset skulle være på fram til kl 22. Men igår valgte altså lyset å skru seg av kl 21.. Upraktisk kan du si.
 Verken jeg eller venninna mi var kjent i skogen der vi var så vi valgte å snu. Det var så mørkt at jeg så ikke hånda foran meg engang. Måtte gå etter lyset på mobilen.
 Vi fikk trimmet magemusklene da kan du si.
 Gikk en kort tur på ski idag også. Turte fikk trekke, og hun trekker veldig fint. Men det går så fort for ei jente som ikke er spesielt god på ski. Skulle hatt ett aldri så lite ski kurs tror jeg. Plus at jeg må trene Turte på å holde seg på riktig side i sporet og ikke løpe uti sporet.
 Idag kjørte jeg på henne da hun plutselig bestemte seg for å stoppe. Å tror du ikke bikkje kreket kjeftet på meg. Hun bjeffet meg opp og ned i mente.
Fikk trent litt på skudd idag å. Var mye aktivitet i skogen tydeligvis. Turte tok det hele med knusende ro. Hun stoppet opp for å undersøke de to første gangene det smalt, også brydde hun seg ikke mer om det :)

 Å siden jeg aldri husker å ta med kamera, så blir det jo ikke bilder :( Må bli flinkere til å huske kameraet.

0 kommentarer: