mandag 16. januar 2012

Kveldstur med trening attåt

 Turte og jeg kom akkurat inn fra kveldstur. Hvor jeg fant ut at jeg skulle ta alvor av hva jeg har sagt den siste mnd. Om å trene 1 moment hver dag.... To day was the day hehe
 Så håper jeg at jeg klarer å fortsette med det da. 1 moment hver dag er jo ikke akkurat mye, snakk om 5 min liksom. Så NÅ er det ikke noe vei tilbake.

 Sett bort fra at når jeg var ferdig med å trene på vårt ene moment så måtte jeg ta ett til... også ett til da :o)

 Første moment idag var stå. Øvde igrunn bare på en hurtigere stå å ikke hele momente i LP1. Er sånn passe fornøyd. Hun bør enda klare å stoppe litt raskere. Men det tar jeg som pirk med tiden ;)

 Andre moment var avstanden. Dette har jo ikke vært vårt sterkeste kort :p Men idag var hun super flink. Hadde bare en oppsitt som ikke så ut i måndeskinn, resten er Hege godkjent. Altså dommer er nok ikke super fornøyd, men med tanke på at for 2 uker siden så det ut som "sitte bamse" så er jeg fornøyd. Ikke kravlet hun forover og farten var ikke så værst. Dekken er jeg jo fornøyd med å gidder ikke pirke mer på den. Liker farten å hun legger seg rett.

 Tredje moment var "på plass" hmm her klaffet igrunn ingenting. Hun løper, eller skal vi si det ser ut som hun er på søndagstur med bestemor. Utgangstillingen er skjev. Itte bra
, høyre sving funka og tempo forandring gikk fint.

Da gav vi oss. Synes det er greit å gi meg med suksess, merket at Turte begynte å bli litt sliten. Vi hadde tross alt gått en tur på forhånd.
I morgen skal vi trene sammen med Monica og Chilli igjen på Skårer. Så er greit at hun er litt tent til da.
Må kjøpe meg noen flere belønnings leker/godbiter etterhvert.
 Så da avsluttet vi med FVF. Super bra idag. Tok ingen venstre svinger da jeg ikke ville at hun skulle miste motet helt etter "på plass" momente. Helt om var super bra

Legger ved ett bilde av Turte og Dorris. Dorris fikk så altfor liten tid her på jord. Vet ikke om noen hund som fikk lov å klatre på Turte sånn som Dorris gjorde. Vi savner lille Dorris.
  

1 kommentarer:

Marianne :) sa...

Fiiiine Dorris`en min. Savner henne masse :)

Fine Turte. Flink med innpåslitne valper hun :)