søndag 8. januar 2012

Trene må til, selv på søndager

 Jeg har jo som mål å starte i LP1 før Mai måned er over. Og da må jeg vel bare komme i gang med treningen. Målet er nå å trene på ett moment hver dag. Bare 5 min. Så trene med Monica hvertfall en gang i uka. Da må jeg vel komme i mål?? Nå har jeg jo både fått egen rute og hopphinder så er jo bare meg selv som stopper det målet. Turte er jo som regel med hu:)

 Startet med FVF idag, gikk helt greit helt til jeg tok en venstresving. Da hoppa Turte av og ble liggende ett skritt bak meg. Så her må jeg jobbe med venstre svingene framover. Ellers var hun veldig flink.

 Apporten står jeg litt fast på. Nå synes hun hvertfall apporten er kul, men jeg får henne ikke på plass. Får henne ikke til å sette seg på kommando heller. Da bare slipper hun apportbukken med en gang. Må vel ett par skritt bakover i treningen igjen. Godt vi ikke trenger apporten før LP2 hehe

 Ruta er hun også litt treg på, så idag satte vi opp en passasje med kjegler med belønning helt i enden. Dette gikk strålende. Høy fart og målrettet til enden hvor belønningen var.

Viktig å vise riktig vei sant?

 Kjempe fint fart, når jeg ser på bilde så lurer jeg på om hun kanskje fløy bortover:p


 Å der ventet belønningen gitt :)


 På plass jobbet vi litt med. God fart mot meg men veldig skjeve sitter dessverre. Så her må jeg pirke litt på belønning av riktig sitt igjen. ( men det er jo såååå kjedelig å pirke på sånne ting)

Denne utgangsstillingen ser jo faktisk ikke så værst ut, flink Monica har vært flink å ikke ta bilde av de helt håpløse utgangsstillingene. Det setter vi pris på haha 

 Avstandskontrollen,, hmm hva skal man si.. Fornøyd med dekken hennes. Oppsitten har jeg jobbet mye med siden den er treg... og da har jeg fått denne sitten

Spent på hva slags poengsum en dommer gir for denne. Selvom jeg synes hun  er fryktelig søt når hun sitter bamse :p

Men hun kan vist hun vil. :)


Rygge er hun også ganske god på. Under tvil, rygg.. Dette er mottoet til TurteNoen siste bilde av Turte bare for at hun (takk og lov for hennes del) er søt!!!

Vakreste Tolleren ever fortjener også litt plass på bloggen til Turte. Chilli var i siget idag. Ruta var jo null problem. Opptak av apportbukken null problem, avstandskontrollen var null problem. Hun er bare rå den hunden. FVF burde heller hete kengu hopp hehe. Rått å se henne gå FVF som hun gjør.


Bildene av Chilli har jeg tatt mens bildene av Turte har Monica tatt

5 kommentarer:

Sofia sa...

Flinke og søte Turtemor! Bare å bøye seg i støvet (eller, snøen blir det vel egentlig nå...) for alt arbeidet dere legger ned. Kommer nok aldri dit vi...

Marion sa...

Så utrolig gøy at du skal starte LP1 med Turte, det blir kjempe gøy! :D gleder meg til å høre mer om hvordan det går, virker som dere har kommet et godt stykke på vei allerede. Ikke bare er Turte veldig søt, men syns også hun er veldig pen! Hvordan er hun i forhold til rasestandarden? Masse lykke til med treningen videre! :)

Hege sa...

Sofia, dere er jo så flinke på spor og jobber hardt med det og utstilling. Ditt kommer nok ikke vi hehe.

Marion, Turte er nok ganske rasetypisk både på godt å vondt. Gjorde det bra på utstilling som junior. Men har fått very good som voksen. Gemytt messig har hun det som følger med en Aussie. Hun vokter mye, er reservert overfor fremmede, men lite gjete instinkt synes jeg. Hun har en enorm arbeidskapasitet, men hvis hun virkelig ikke gidder så gidder hun ikke. haha.

Marianne :) sa...

Fliiiinke Turte og Hege :) Radarpar ;)

Hege sa...

Takk Marianne :)